Aangezien de meeste fanatieke voetballers nu al zomerstop hebben en het nieuwe seizoen pas in september begint, biedt Soccer For You, in de maanden juni en juli, clinics aan. In deze maanden kunnen de voetballers (leeftijd 6 tot 16 jaar) immers niet terecht bij hun club om te trainen. De Samba voetbalclinic biedt je een oplossing.

Samba voetbalclinics

De Samba voetbalclinics worden gegeven op maandagavond bij Beek Vooruit in Prinsenbeek. En wel op 20 en 27 juni en 4 en 11 juli, van 18:00 tot 19:15 uur. Wil jij je optimaal voorbereiden voor het komende seizoen? Of wil jij nieuwe voetbalvriendjes maken en op een plezierige manier ontwikkelen, wees er dan snel bij! Want VOL=VOL.

ball_match_bahiaDe trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers van Soccer For You. Tijdens de trainingen zal de nadruk liggen op de techniek van de spelers. Onderdelen zijn techniek, pass en trap en diverse partijvormen.

Wat kun je verwachten?

  • 4 trainingen van 75 minuten door gediplomeerde trainers van Soccer For You
  • Een exclusief voetbalshirt van Soccer For You
  • Een voetbal van het merk Samba
  • Een eindcertificaat

De kosten van de volledige clinic bedragen €65,- per deelnemer.

Voor deelname meld je aan via Aanmelden. Kies daarbij: Samba voetbalclinic 2016.

Doe mee en meld je aan!