Yesss! We starten weer met de groepstrainingen

Vanaf vrijdag 3 september gaan we weer starten met de groepstrainingen bij Beek Vooruit in Prinsenbeek. En op zondag 12 september starten de groepstrainingen bij RSC Alliance in Roosendaal. Onder leiding van gediplomeerde trainers van onder andere PSV en NAC start er een nieuwe cyclus. Alle trainingsdagen zijn te vinden via de:

Kalender

Wat komt er terug tijdens de trainingen?

De volgende aspecten zullen terug komen tijdens de trainingen: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. Hiernaast besteden wij heel veel aandacht aan het individu. Ieder kind ontwikkelt zich namelijk op zijn/haar eigen tempo. Ook  besteden wij enorm veel aandacht aan 2 benigheid en chaosvormen. 

Heb jij ook altijd al training willen krijgen van gediplomeerde trainers? Schrijf je dan snel in! Ook is het mogelijk om een gratis proefles bij te wonen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@soccerforyou.nl. Je kunt je aanmelden voor de groepstrainingen via:

Groepstrainingen

De trainingsdagen en -tijden zijn: 

  • Vrijdagavond van 18:00-19:00 bij Beek Vooruit in Prinsenbeek 
  • Zondagochtend van 10:00-11:15 bij RSC Alliance in Roosendaal 

Hiernaast hebben wij ook nog een actie:  Op het moment dat je op onze voetbalschool zit/komt en er worden via jou nog 2 kinderen lid, dan ontvang jij een gratis privé training ter waarde van €40!